Comunicare Eveniment 26 Martie

Comunicare Eveniment
Operatiunea de conectare a Administratiei cu Publicul Nou
Nume de Cod: Reteaua

Iaşi, 27 martie 2015

Ieri, 26 martie 2015, s-a realizat al doilea pas al „Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou” – Pasul 2: Trecerea PRagului

Sesiunea de Networking desfasurata ieri face parte dintr-o serie de intalniri gandite, planificate si organizate in scopul de a face legatura dintre profesionisti in Administratia Publica si specialisti in domenii precum Branding, PR, Copywriting, Publicitate, Grafica, Social Media.

Intalnirea a fost organizata de Raluca Filip, Consultant Independent in Management cu experienta de peste zece ani in domeniul public, specialist in management dar si in leadership, cu pasiune declarata pentru PR.

„Motivatia lansarii Operatiunii „Reteaua” este dorinta de a simti in viata reala schimbarea pe care o poate aduce comunicarea autentica a institutiilor publice cu ai lor clienti. Sunt consultant, trainer si facilitator insa in 2015 mi-am propus sa fiu mai mult „retelist” (NETworker). Imi place sa conectez oameni si fac acest lucru mereu, informal. Prin urmare,  m-am hotarat sa fac legatura, intr-un cadru organizat, intre profesionistii pe care ii intalnesc in proiectele derulate. Ieri am primit confirmarea ca „Reteaua” prinde si in realitate conturul viziunii mele” a declarat Raluca FILIP

Invitatii speciali (Speakerii) au incercat sa raspunda, in cate 10 minute, la cateva intrebari cum ar fi: “Exista un „prag” intre institutiile administratiei centrale si locale si publicul acestora?” “Cum trecem acest prag cu ajutorul comunicarii si al promovarii?”

Astfel,

Raluca GAVRILESCU, Brand Stylist in cadrul Agentiei Namogo, Vali ŢUGUI, Creative Partner IBS TV, Doru BALTAG, Director Medical Spitalul Clinic de Recuperare Iasi, Noni TROFIN, General Manager Panovision, Elena FARCA, Sef Serviciu Relatii Internationale Primaria Municipiului Iasi si Rares MACREA, Manager Public, Institutia Prefectului – Judetul Sibiu,

au vorbit participantilor, le-au impartasit din experienta lor profesionala si apoi au continuat discutiile si schimbul de opinii – dar si de carti de vizita, asa cum se intampla la o sesiune de networking – cu acestia.

Toti participantii invitati la sesiunea de networking au avut ocazia sa se cunoasca si sa descopere aspecte ale activitatii din cele doua domenii mentionate mai sus: Administratie Publica si Promovare (in toate formele de exprimare).

# # #