Comunicare Eveniment Operatiunea de conectare a Administratiei cu Publicul Nou – Pasul 3: Conectarea la PRiza

Comunicare Eveniment
Operatiunea de conectare a Administratiei cu Publicul Nou
Nume de Cod: Reteaua

Iași, 19 iunie 2015

Ieri, 18 iunie 2015, s-a realizat al treilea pas al „Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou” – Pasul 3: Conectarea la PRiza

Sesiunea de Networking desfasurata ieri face parte dintr-o serie de intalniri gandite, planificate si organizate in scopul de a face legatura dintre profesionisti in Administratia Publica si specialisti in domenii precum Branding, PR, Copywriting, Publicitate, Grafica, Social Media.
Intalnirea a fost organizata de Raluca Filip, Consultant Independent in Management cu experienta de peste zece ani in domeniul public, specialist in management dar si in leadership, cu pasiune declarata pentru PR.

„Motivatia lansarii Operatiunii „Reteaua” este dorinta de a simti in viata reala schimbarea pe care o poate aduce comunicarea autentica a institutiilor publice cu ai lor clienti. Ieri am mai realizat un pas. Fiecare editie aduce noutati – in afara invitatilor de marca, bineinteles. La primul eveniment participantii au primit cate un recipient cu miere, etichetat cu proverbul <<Vorba dulce, mult aduce!>>, la al doilea eveniment au primit semne de carte imprimate cu zicale din cele doua domenii de activitate. Ieri, participantii au primit cate un intrerupator electric tocmai pentru ca sta in puterea si decizia noastra sa ne conectam la public, sa apasam pe butonul <<on>> si sa-l lasam asa, cu tot consumul de energie.” a declarat Raluca FILIP

Invitatii speciali (Speakerii) au incercat sa raspunda, in cate 10 minute, la cateva intrebari cum ar fi: “De ce ar trebui să conectăm Administraţia Publică din România la „priza” publicului? Cum conectăm instituţiile publice, cu ajutorul comunicării şi al promovării, la cetăţenii „noi” ?

Astfel, Florin MARE, Managing Partner, Agenţia Boomerang, Stefania STATE, Manager Public în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Direcţia Etică, Integritate şi Bună Guvernare, Andrei BOTEZ, Manager Proiect “Piaţa Publică” si Silvia BOLOHAN, Căpitan în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ’’Mihail Grigore Sturdza’’ al Județului Iași, au vorbit participantilor, le-au impartasit din experienta lor profesionala si apoi au continuat discutiile si schimbul de opinii – dar si de carti de vizita, asa cum se intampla la o sesiune de networking – cu acestia.

Toti participantii invitati la sesiunea de networking au avut ocazia sa se cunoasca si sa descopere aspecte ale activitatii din cele doua domenii mentionate mai sus: Administratie Publica si Promovare (in toate formele de exprimare). Urmatoarea editie este preconizata a avea loc la sfarsitul lunii septembrie, dupa o perioada de reflectie dar si de evaluare a celor trei pasi realizati in prima parte a anului, in Proiectul “Reteaua”.

# # #