Politicul trebuie sa ia mana de pe Administratie!

In cadrul Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou (Nume de Cod: Reteaua), Proiect lansat de @ProManagementConsultant, Speakerii invitati au impartasit publicului din experienta lor.

Doru FRONEA
Top Managementul instituțiilor publice îi este familiar lui Doru Fronea. A fost Secretar General al Ministerului de Justiție, Consilier de Rang Înalt din partea Uninunii Europene pentru Serviciul Vamal al Republicii Moldova.
A lucrat peste cincisprezece ani în cadrul Autorității Naționale a Vămilor trecând prin toate posturile de conducere ca apoi să fie numit în funcția de Conducător al Autorității Naționale a Vămilor și Vicepreședinte ANAF (detalii privind această perioadă se pot accesa pe pagina www.customs.ro secțiunea Buletin Informativ).
Actualmente activează ca și Coordonator al Corpului de Control la Ministerul Fondurilor Europene. Abilităţile sale de strateg dar şi de investigator, expertiza sa dovedită în politici publice dar şi în formare de echipe mobile îl recomandă ca pe un adevărat profesionist în prevenirea şi combaterea fraudelor.