Pages Menu
Categories Menu

Posted on Dec 23, 2015 in Video

Prezentare Dan Berinde Speaker “Reteaua Pasul 4: Asumarea PRetului”, Iasi, 24 Septembrie 2015

In cadrul Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou (Nume de Cod: Reteaua), Proiect lansat de @ProManagementConsultant, Speakerii invitati au impartasit publicului din experienta lor.

Dan Berinde – Coach

A visat să fie manager de criză. Şi-a dorit să aibă abilitatea de a „repara” o companie, o organizaţie ce are probleme. A învăţat despre asta, timp de 10 ani, pe diverse meridiane ale lumii. Un impact profund l-a avut asupra sa întâlnirea cu un concept şi cu un mentor. Conceptul ARL – Action. Reflection. Learning şi mentorul Ernie Turner, Preşedintele LIM (Leadership in International Management).

A folosit instrumentele ARL în construirea şi antrenarea echipelor de lideri în multe industrii, în foarte multe ore de muncă, de coaching pentru dezvoltarea organizaţională. Rezultatele au fost absolut remarcabile pentru că instrumentul este foarte puternic şi eficace.

După mai bine de 10 ani de aplicare a ARL, a hotărât să contribuie la dezvoltarea coaching-ului în România, ca parte a reţelei globale LIM şi partener al şcolii de coaching Coaching Partners. De ce? Pentru a sprijini mai bine organizațiile în gestionarea schimbărilor și dezvoltarea capacității lor de a învăța, astfel încât oamenii lor să crească și să facă faţă provocărilor afacerii.

Ce face foarte bine ?
Coaching pentru manageri
Dezvoltarea echipelor
Transformarea managementului organizațional
Măsurarea climatului organizațional
Restructurarea proceselor de afaceri

http://www.pro-management-consultant.eu
http://www.facebook.com/ProManagement…

Video realizat de IBS TV (http://www.ibs-tv.ro/tv/ibstv/)