Pages Menu
Categories Menu

Posted on Dec 23, 2015 in Video

Prezentare Elena Farca Speaker “Reteaua Pasul 2: Trecerea PRagului” Iasi, 26 Martie 2015

In cadrul Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou (Nume de Cod: Reteaua), Proiect lansat de @ProManagementConsultant, Speakerii invitati au impartasit publicului din experienta lor.

Elena Farca – Şef Serviciu Relaţii Internaţionale, Primăria Municipiului Iaşi

Elena este coordonatorul serviciului de relații internaționale și turism din cadrul Primăriei Municipiului Iași, din 2014. Are o experiență de aproape 20 de ani in administrația publică, din care peste 15 ani în proiecte cu finanțare europeană și relații internaționale.

A coordonat până în prezent 11 proiecte ”soft”, multi-anuale, finanțate prin programe precum PHARE, Europa pentru cetățeni (infrățiri de orașe), Sport for all, Sud-Estul Europei, INTERREG IVC, pe teme diverse, de la modernizarea resurselor umane in administrația locală, la introducerea responsabilității sociale în sistemul public, de la ”rețele de orașe creative” la modernizarea sectorului public în era digitală.

A fost mentor in cadrul programului Young Prefessional Scheme timp de 3 ani și continuă să-și împărtășească experiența studenților ce vin la practică sau internship in Primăria Iași.

Este implicată în organizarea unor evenimente de anvergură ale Municipalităii ieșene (Sărbătorile Iașului, Sărbătorile de Iarnă, Oraș European al Sportului, FIE, conferințe internaționale etc) și crede cu tărie că profesiniștii adevărați pot genera schimbarea în ”sistem”.

http://www.pro-management-consultant.eu
http://www.facebook.com/ProManagement…

 

Video realizat de IBS TV (http://www.ibs-tv.ro/tv/ibstv/)