Pages Menu
Categories Menu

Posted on Dec 23, 2015 in Video

Prezentare Marius Bodoga Speaker “Reteaua Pasul 4: Asumarea PRetului”, Iasi, 24 Septembrie 2015

In cadrul Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou (Nume de Cod: Reteaua), Proiect lansat de @ProManagementConsultant, Speakerii invitati au impartasit publicului din experienta lor.

Marius Bodoga – Director Adjunct, Termo Service

Marius şi-a dorit de la bun început să lucreze în administraţie şi a parcurs în cei 12 ani toate etapele din cariera unui funcţionar public. Inovator dar mai ales tenace, a reuşit să modernizeze două servicii de interes major pentru populaţie: Serviciul de Stare Civilă al Municipiului Iaşi şi ulterior activitatea de Evidenţă a Persoanelor, pentru peste jumătate de milion de locuitori ai Judeţului Iaşi.

A implementat soluţii moderne de lucru cu publicul şi a transformat direcţia municipalităţii într-un model de bună practică pentru întreaga ţară. A transformat Iaşul, împreună cu o echipă de profesionişti, în Centru al Excelenţei în activitatea de stare civilă şi evidenţă a persoanelor. Îi plac provocările, drept pentru care în urmă cu un an a ales să treacă într-un alt domeniu, cel al administrării imobilelor la S.C. Termo-Service S.A. Iaşi.

http://www.pro-management-consultant.eu
http://www.facebook.com/ProManagement…

Video realizat de IBS TV (http://www.ibs-tv.ro/tv/ibstv/)