Pages Menu
Categories Menu

Posted on Dec 23, 2015 in Video

Prezentare Noni Trofin Speaker “Reteaua Pasul 2: Trecerea PRagului” Iasi, 26 Martie 2015

In cadrul Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou (Nume de Cod: Reteaua), Proiect lansat de @ProManagementConsultant, Speakerii invitati au impartasit publicului din experienta lor.

Noni TrofinĀ – General Manager Panovision

Noni Trofin conduce Compania Panovision de peste 10 ani, o companie cu capital integral romanesc ce activeaza in industria online si ofera servicii de web development si realizarea de tururi virtuale companiilor, organizatiilor, institutiilor guvernamentale si neguvernamentale din Romania.

In cei 10 ani de activitate, Noni Trofin a dezvoltat strategii de comunicare online si a oferit consultanta si solutii de web development in peste 200 de proiecte. Experienta detinuta acopera arii precum strategii de promovare online, managementul de proiect si customer service pentru lanturi internationale de hoteluri, muzee, universitati, centre medicale, companii farmaceutice, centre de afaceri si startup-uri.

Noni Trofin a fost membru in organizatiile non-guvernamentale Junior Chamber International Iasi, AIESEC Iasi si Oameni din Online.

http://www.pro-management-consultant.eu
http://www.facebook.com/ProManagement…

Video realizat de IBS TV (http://www.ibs-tv.ro/tv/ibstv/)