Reteaua – Pasul 3: Conectarea la PRiza

 

“Reţeaua” este operaţiunea de conectare a Administraţiei cu Publicul său Nou. Reprezintă organizarea unor sesiuni de networking, de-a lungul anului 2015.
Întâlnirile sunt gândite pentru a face legătura dintre profesionişti în Administraţia Publică şi specialişti în domenii precum Branding, PR, Copywriting, Publicitate, Grafică, Social Media.
Motivaţia lansării sesiunilor de networking este dorinţa de a simţi în viaţa reală schimbarea pe care o poate aduce comunicarea autentică a instituţiilor publice cu ai lor clienţi.
Joi 18 Iunie va avea loc al treilea eveniment din serie.
Pasul 3: Conectarea la PRiză

Alături de 4 Speakeri, alţi invitaţi vor participa la Sesiunea de Networking.
Profesionişti în administraţie publică, specialişti în promovare dar şi jurnalişti sau consultanţi. Oameni care vor avea ocazia – oferită de Pro Management Consultant – de a face schimb de idei şi date de contact. În speranţa, evident, a unor colaborări ulterioare între ei.

Întâlnirea este accesibilă persoanelor care au primit sau vor primi invitaţie directă, prin e-mail, de la organizatorul evenimentului, ‪#‎RalucaFILIP‬

 

Speakeri

Andrei Botez
Andrei Botez

Andrei a pus în 2014 bazele “Piața Publică”, o platformă care iși propune să conecteze oamenii la orașele în care trăiesc. Piața Publică este prima rețea de tip smart city din România.

Andrei are o experiență de 15 ani în rezolvarea unor probleme de business folosind soluții din design și tehnologie.

Activitatea sa este recunoscută prin premii internaționale, între care ReBrand100 și Pentawards (New York), Transform Awards (Londra), Identity Best of the Best (Moscova), cu proiecte prezentate în numeroase cărți și reviste de specialitate.

Florin Mare, Managing Partner la Agentia Boomerang
Florin Mare, Managing Partner la Agentia Boomerang

De 15 ani, Florin construiește idei bumerang, idei care se întorc cu rezultate, pentru ca brandurile partenerilor agenției Boomerang să aibă clienți mai mulți și mai loiali.

11108225_990510624300975_2219536180798846902_n
Silvia Bolohan

Silvia este ofițer căpitan în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ’’Mihail Grigore Sturdza’’ al Județului Iași, fiind cadru militar activ în Ministerul Afacerilor Interne de 10 ani.
De 5 ani ocupă funcția de consilier juridic, îndeplinind totodată și atribuțiile de purtător de cuvânt al Inspectoratului.
În tot acest timp a reprezentat și a apărat interesele instituției în fața autorităților administrației publice și a instanțelor judecătorești și s-a preocupat de creşterea gradului de vizibilitate a activităţilor desfăşurate în zona de competenţă, fiind prezentă la toate activitățile desfășurate de cadrele Inspectoratului precum și la intervențiile în situații de urgență care au prezentat interes pentru mass-media.

Ştefania State
Ştefania State

Ştefania a intrat în corpul funcţionarilor publici în anul 2008 ca asistent social în cadrul unei primării din mediul rural din judeţul Iaşi. În anul 2009 a fost acceptată în cadrul “Programul Tinerilor Profesionişti” al Ministerului Administraţiei şi Internelor (actualmente Ministerul Afacerilor Interne).

După finalizarea programului de formare, în anul 2011, a primit un post de manager public în cadrul Unităţii de Politici Publice de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (actualmente Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice).

După aprobarea Strategiei naţionale anticorupţie 2012-2015, în luna aprilie 2012, a fost desemnată responsabilă de monitorizarea punerii în aplicare a acestui document strategic la nivelul instituţiei. Datorită acestei noi atribuţii, Ştefania a coordonat elaborarea primului Raport de autoevaluare privind punerea în aplicare a măsurilor anticorupţie preventive şi a indicatorilor de evaluare şi a primului Plan de acţiune pentru punerea în aplicare a Strategiei naţionale anticorupţie 2012-2015 la nivelul ministerului.

La începutul anului 2013, Ştefania a fost mutată de la Unitatea de Politici Publice la Serviciul Anticorupţie, nou serviciu înfiinţat în cadrul ministerului care are ca obiectiv general prevenirea corupției/ incidentelor de integritate în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, al structurilor din subordinea/ sub autoritatea acestuia, precum și din cadrul autorităților administrației publice locale. În prezent structura a fost transformată în Direcţia Etică, Integritate şi Bună Guvernare.

Detalii despre activităţile pe care structura le desfăşoară se regăsesc pe website-ul oficial al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, secţiunea Integritate şi bună guvernare la adresa web: http://mdrap.ro/-5197/-6848

 

Solicita o invitatie aici 

    Nume

    Adresa de email