Pages Menu
Categories Menu

Posted on Dec 23, 2015 in Video

Prezentare Razvan Vulcanescu Speaker “Reteaua Pasul 4: Asumarea PRetului”, Iasi, 24 Septembrie 2015

In cadrul Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou (Nume de Cod: Reteaua), Proiect lansat de @ProManagementConsultant, Speakerii invitati au impartasit publicului din experienta lor.

Razvan Vulcanescu – Ministru Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii

Răzvan a fost cel mai tânăr demnitar care s-a alăturat echipei de conducere din Ministerul Sănătăţii în 2012 ca tehnocrat şi a rămas cea mai constantă prezenţă în conducerea instituţiei, de atunci.

Membru al primei promoţii de tineri profesionişti educaţi în spiritul noului management public, a absolvit instituţii de prestigiu din ţară şi din Marea Britanie şi este în prezent doctorand al Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti. După finalizarea studiilor, s-a încadrat în structurile administrative centrale din domeniul sănătăţii (Ministerul Sănătăţii – Casa Naţională de Asigurări de Sănătate), activând ca Manager Public, Director al Corpului de Control sau Director General.

În calitate de demnitar, Răzvan a coordonat echipa care a realizat Strategia Naţională pentru Sănătate 2020, document strategic ce garantează accesul la resursele financiare europene din intervalul 2014-2020 şi a gestionat fondurile acordate României pentru derularea proiectelor finanţate prin Mecanismul Financiar Norvegian, activităţi pentru care a fost premiat de organizaţii de prestigiu.

În calitate de reprezentant al Guvernului în Parlament, a promovat şi a contribuit la implementarea unui număr substanţial de acte normative necesare reformării sistemului medical. Unul dintre cele mai recente demersuri este cel care va duce la construcţia pachetelor de servicii complementare şi suplimentare de sănătate, prin creşterea semnificativă a deductibilităţii fiscale acordate pentru asigurări private.

Răzvan este un reprezentant constant al României la întâlnirile Consiliului de Miniştri din UE şi un participant activ la forumurile internaţionale din domeniul sănătăţii. Din luna iunie 2015, la propunerea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, a fost ales membru în Comitetul Executiv al Reţelei de Sănătate din Sud Estul Europei.

http://www.pro-management-consultant.eu
http://www.facebook.com/ProManagement…

Video realizat de IBS TV (http://www.ibs-tv.ro/tv/ibstv/)