Pages Menu
Categories Menu

Posted on Dec 23, 2015 in Video

Prezentare Stefania State Speaker “Reteaua Pasul 3: Conectarea la PRiza”, Iasi, 18 Iunie 2015

In cadrul Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou (Nume de Cod: Reteaua), Proiect lansat de @ProManagementConsultant, Speakerii invitati au impartasit publicului din experienta lor.

Stefania STATE – Manager Public in cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Direcţia Etică, Integritate şi Bună Guvernare

Ştefania a intrat în corpul funcţionarilor publici în anul 2008 ca asistent social în cadrul unei primării din mediul rural din judeţul Iaşi. În anul 2009 a fost acceptată în cadrul “Programul Tinerilor Profesionişti” al Ministerului Administraţiei şi Internelor (actualmente Ministerul Afacerilor Interne). După finalizarea programului de formare, în anul 2011, a primit un post de manager public în cadrul Unităţii de Politici Publice de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (actualmente Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice).

După aprobarea Strategiei naţionale anticorupţie 2012-2015, în luna aprilie 2012, a fost desemnată responsabilă de monitorizarea punerii în aplicare a acestui document strategic la nivelul instituţiei. Datorită acestei noi atribuţii, Ştefania a coordonat elaborarea primului Raport de autoevaluare privind punerea în aplicare a măsurilor anticorupţie preventive şi a indicatorilor de evaluare şi a primului Plan de acţiune pentru punerea în aplicare a Strategiei naţionale anticorupţie 2012-2015 la nivelul ministerului.

La începutul anului 2013, Ştefania a fost mutată de la Unitatea de Politici Publice la Serviciul Anticorupţie, nou serviciu înfiinţat în cadrul ministerului care are ca obiectiv general prevenirea corupției/ incidentelor de integritate în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, al structurilor din subordinea/ sub autoritatea acestuia, precum și din cadrul autorităților administrației publice locale. În prezent structura a fost transformată în Direcţia Etică, Integritate şi Bună Guvernare.

Detalii despre activităţile pe care structura le desfăşoară se regăsesc pe website-ul oficial al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, secţiunea Integritate şi bună guvernare la adresa web:http://mdrap.ro/-5197/-6848.ntity Best of the Best (Moscova), cu proiecte prezentate în numeroase cărți și reviste de specialitate.

http://www.pro-management-consultant.eu
http://www.facebook.com/ProManagement…

Video realizat de IBS TV (http://www.ibs-tv.ro/tv/ibstv/)